Élet az amisokkal

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott angol dokumentumfilm sorozat, I / 2. rész, 47 perc

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Amióta az amisok letelepedtek Amerikában úgy 300 évvel ezelőtt, a munka mindig is az életük középpontja volt. Sokan választották úgy, hogy a fa adja a kenyerüket. Úgy tartják, hogy nemes mesterség, segít abban, hogy közel maradjanak a természethez. A hét végére egy újabb családhoz csatlakoznak a fiatalok, akik lassan megszokják, hogy nincs tévé, hogy nem harsog a rádió, hogy elég korán kell kelniük és keményen kell dolgozniuk egész nap.

A műsor ismertetése: Ez az első alkalom, hogy egy szigorú szabályok szerint élő amis közösség megnyitotta otthonait egy csapat idegen fiatal előtt. Hat angol tini azért utazott hat hétre Ohioba, Pennsylvániába, hogy mobiltelefonjukat, party-életüket maguk után hagyva megtapasztalják az amisok egyszerű, de kemény életét. A külsőségeken és az életforma váltáson kívül az volt számukra a legnagyobb kihívás, hogy megtudják, mit is jelent a valódi individualitás. Ezidáig még egy amis közösség sem nyílt meg ilyen módon a nyilvánosság előtt, hiszen ők is aktív részesei voltak a forgatásoknak, s mindezzel az volt a céljuk, hogy megismertessék korlátokkal teli életük szépségeit a világgal.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
anonymus977 2013 szept. 07. - 19:13:38 1/10
Egy újabb értelmetlen és unalmas valóság show sorozat...
Az egyszerû életet követõ, technikát és pénzt megvetõ emberek közössége, bekamerázva a világ legfejlettebb dokumentumfilmes csapatával. A "hitetleneket" pénzért befogadják és színjátékot játszanak a világ nézõi elõtt.
Ez tényleg "valódi dokumentumfilm" a vallási közösség hozzáállásáról a saját hitükkel szemben...
10/10
atriumis 2013 ápr. 28. - 23:45:41 10/10
érdekes és tanulságos...