Praxis - Az egészség és az igazság nyomában Erős Antóniával

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 49. rész, 25 perc

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: A 21. századi ember egyik legnagyobb kihívása az információs társadalomban való tájékozódás, és az elérhető források közti navigáció. Életünk során számtalan, testi és mentális egészségünkkel kapcsolatos állítással találkozunk, melyek közül soknak nincs valóságalapja, míg mások igaznak bizonyulnak. Erős Antónia arra tesz kísérletet, hogy segítséget nyújtson ebben a mindannyiunkat érintő problémában azon keresztül, hogy utat mutat az információs labirintusban.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
etikett1 máj. 17. 10:27:12
Nemsokára vége a kövérségről szóló részeknek. Azt figyeltem, hogy a témával kapcsolatban megszólaló szakemberek fele túlsúlyos :-) Szerintem pont azok nem nézik, akiknek kéne. Én 56kg vagyok, de nézem, jó lesz elrettentő példának. Nem így kéne edukálni, hanem már születéstől fogva, erre költenék és nem kéne később, sokkal többet.
1/10
kissanna15 2023 dec. 11. - 13:24:10 1/10
A címe lehetne "Praxis-Nyomasztó betegségek nyomában". Nem az egészségről szól, hanem nyomasztóbbnál nyomasztóbb súlyos betegségekről, már az előzetes is lehozza az embert az életről. A rezignált hangról, amivel erős Antónia megszólal benne már ne is beszéljünk.
1/10
knightrider2000 2023 nov. 30. - 00:33:47 1/10
Az egészségről beszélnek, de nagyon későn adják. Így aki kíváncsi a műsorra az másnap nem lesz kipihent. Pedig még itt is elmondták, hogy legalább 8 óra alvásra lenne szükség. Aki meg másnap dolgozik az egyáltalán nem tud ennyit aludni. Ez mondjuk csak egy példa a sok közül.