Azúrkék óceán

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia minisorozat, 6. rész

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Henri Bonnat-nak nem sikerül megegyezni a japán céggel. A férfi nem lát kiutat és ez annyira megviseli, hogy az irodájában szívrohamot kap. Charles éleszti újra... Charles és Mathilde, Bonnat betegsége miatt, minél hamarabb át akarja venni az irányítást a halászati vállalatnál, de ekkor megjelenik Talia. Sikerül újra rendbe hoznia a cég ügyeit, és Párizsban megegyezik a japán céggel is. Paul elárulja Julie-nek, hogy nem az igazi apja, Julie tehát nem unokatestvére Olivier-nek. A lány erre úgy dönt, megtartja a kisbabát, de a fiú ezt nem tartja jó ötletnek. Olivier testvére, Esther is megismerkedik egy fiúval. Talia és Clément újra egymásra találnak. A férfi a párizsi kiállítás helyett a hegyekbe utazik Taliával. Mathilde tudomást szerez erről és bosszút akar állni, és azért is, hogy a Bonnat-cég kicsúszott a kezei közül. Marc szeretője lesz, majd ráveszi a férfit, hogy hamisítson számlákat Talia aláírásával. A beteg Henri Bonnat rajtakapja Marc-ot, amint a papírokkal manipulál. Az izgalomtól rosszul lesz, de Marc nem hív mentőt: megöli Henri-t. A Delcourt-családban egy ebédet követően Charles, Paul és Mathilde között veszekedés tör ki. Paul az apját vádolja anyja és Abel megölésével, legnagyobb megdöbbenésére azonban Mathilde bevallja, hogy 12 éves korában ő ütött lyukat a vitorláson, ezért miatta halt meg Ariane és Abel. Talia erről a hegyekben, Jeanne tanyáján értesül, ahol Mathilde meglátogatja, és fegyvert fog a lányra.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Füsti50 2011 márc. 22. - 09:53:48 Előzmény mulao
szia. ebben a sorozatban anyit tudok h talia lezuhan a kocsijával egy szakadlkról, de nem tudok többet mivel délelõtt adták és nem láttam meg csak 1-2 részt
mulao 2010 júl. 20. - 12:01:29
Emlékeim szerint ezt még pár éve a Tv2 vetítette délelõtt hétköznap. Szerintem nagyon jó kis minisorozat volt. Lehet, hogy volt benne némi tellenovellás elem, de szerintem akkor is egy jó francia sori volt. Asszem nem is sokra rá ismételték, talán akkor is néztem. Kár, hogy mostanában már máshogy megy az ismétlés, csak olyat ismételnek, amit nem éri meg, olyat nem, amit megéri. :( Nem emlékszik rá valaki, nézte valaki? Még az is lehet, hogy a fõszereplõ nõnek Gubás Gabi volt a magyar hangja, az is jól megmaradt bennem, hogy Talia Vargas volt a fõhõs a sorozatban. Jó a cím is szerintem.