Derült égből fasírt / A boldog szardínia

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / The Happy Sardine
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 33. rész, 11 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Flint apja egy ideje képtelen halat fogni, ezért a helyiek folyton gúnyolják őt. Flint megfogadja, hogy segít rajta, de Tim megkéri, hogy ne találjon fel új gépet. Flint azonban nem hallgat rá, és feltalál egy olyan gépet, ami a halakat Timhez vonzza. Flint titokban felcsempészi Timre a gépet, ám a távirányítója Steve-hez kerül, aki véletlenül átállítja a masinát, ami ettől kezdve nem a halakat vonzza, hanem az embereket. Timet hamarosan lelkes rajongók hada kezdi követni, köztük Sam is. Flint megkéri Steve-et, hogy állítsa vissza a gépet, ám Steve csak össze-vissza kapcsolgatja: kacsára, matkányra és farkascápára. Flint azt állítja, hogy semmi köze nincs a kialakult káoszhoz, ám amikor a farkascápák körbeveszik őket, bevallja, hogy feltalált egy gépet, hogy Tim újra tudjon halat fogni. Tim elmondja neki, hogy nem bánja, ha sokat kell várnia a kapásra, és Flint végül megszabadul a géptől.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?