Derült égből fasírt / A dobozolt rém

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Sardine: the Movie
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 19. rész, 30 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Brent ráveszi Flintet, hogy nézze meg a legújabb horrorfilmet, "a Dobozolt Rémet". Azonban a film végére Brent rettegni kezd a szardíniáktól… És az egészért Flintet vádolja. Hogy "bűnét" jóvátegye, Flint ráveszi Samet, hogy jöjjön el vele Brent tudatalattijába, a Flint Lockwood Elmemező Pásztázó Neuro-cerebrális Injektor segítségével. Odabent rájönnek, hogy Brent valójában attól fél, hogy a filmbeli szardínia híresebb lesz, mint ő. Sam és Flint emlékezteti az álom-Brentet, hogy ő nagyobb, mint egy szardínia, és ettől Brent falatnyi méretűre zsugorítja a rémet, ezzel legyőzve: és lenyelve: félelmét.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?