Derült égből fasírt / A fiú, aki robotot kiáltott

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / The Boy Who Cried Robot
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 20. rész, 30 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Flint előássa Tim régi gitárját, és így kiderül, hogy apja régen nagy rocksztár volt, és Timmy Rockgood néven pengette a húrokat. Flint saját magát hibáztatja azért, hogy az apja feladta a karrierjét, és felbátorítja Timet, hogy újra kezdjen gitározni. Amikor Tim visszatér a zenéhez, Flint elborzadva tapasztalja, hogy rémesen megy neki. Mivel nem akarja, apját megszégeníteni, készit egy pár kesztyűt, sálat és bakancsokat, melyek segítenek Timnek játszani, énekelni és táncolni. Ezeket felvéve Tim olyan jól játszik, hogy Shelbourne meghívja a következő iskolai gyűlésre. De épp akkor, amikor színpadra állna, Tim meghallja, ahogy Flint a kínos eredeti stílusáról beszél. Ezek után fia bevallja, hogy tényleg gyengének érezte az eredeti mutatványt, és csak segíteni akart, hogy Tim megvalósítsa az álmát. Tim elárulja, hogy nem a rocksztárság volt az álma, hanem az apaság. Ezek után Flint és Sam ráveszi Timet, hogy a felszerelés nélkül lépjen fel.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?