Hülyeség nem akadály / A nagy visszatérés

Bakancslistához adom
amerikai-ausztrál vígjátéksorozat, II / 5. rész

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ross fizetésemelést akar kérni Van Dyke-tól, de igencsak alkalmatlan pillanatot választ. Van Dyke döbbenten látja, hogy a halott J. A. visszatért. Kiderül azonban, hogy J. A. öccséről van szó, aki nyomoz testvére halála ügyében. Ross örököl egy zsugorított fejet, amiről kiderül, hogy az iban törzstől lopták el, és érintése halálos.

A műsor ismertetése: A méret a lényeg! Legalábbis ezt vallják annál a férfimagazinnál, ahol ugyan nő, azaz Anne az úr, ám az észt a férfiak osztják. A kapuzárás előtt álló Carl, a legyet röptében is Nick, a Liam Neeson-hasonmás Dave és a szűzies Ross átlagosnak látszó emberek, akár közöttünk is élhetnének, pedig nyilvánvalóan lököttek. Dinkák, de kitartók, akiknek küldetésük van: hónapról hónapra meg kell tölteniük az újságot csinos bikinis lányokkal, élvezhető, polgárpukkasztó és főleg sikamlós tartalommal.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Nick Driscoll
Carl Van Dyke
Dave Muir
Tina Carmody
Anne Cassidy
Ross Hampton
Carol Van Dyke

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
XDX 2011 máj. 15. - 23:02:40 Előzmény jeffero
Én általában nézem, ha észreveszem, hogy van.
Hmm 3,3 azért ennél sokkal jobb, 5-6 minimum van.
jeffero 2011 máj. 14. - 11:36:07 Előzmény jeffero
Talán mégis leadják újra az elejétõl, vagy csak elírás?
Szombat éjjelre az 1. évad 1. részét jelzi a mûsorújság, ám vasárnapra a évad utolsó részét. És az IMDb szerint van belõle 2. évad is.
Bár párszor belekapcsoltam 1-2 percre, de nem tûnt annyira nagy számnak, így lehet, hogy feleslegesen idegeskedtem múltkor rajta, hogy lemaradtam róla, hisz valójában nem is veszett el semmi értékes. A kimaradt részek hiányában inkább nem is erõlködtem, hogy ilyen késõi idõpontban nézzem vagy felvegyem.
offtopic
jeffero 2011 ápr. 17. - 02:16:35
Gratulálok az RTL-nek az idétlen idõponthoz!
Sikerült ma is bealudni elõtte. Éjjel 2-kor ki nézi egyeltalán ezt?
Ráadásul a kezdési idõpontot se sikerült eltalálniuk, mert a mûsorújság 2:00-ra írta, a teletext 1:50-re, aztán szerintem 2:05 és 2:10 között kezdhették. 1:50-tõl vártam, aztán 2:00 után bealudtam. Be kellett volna programoznom...
feketevipera 2011 márc. 24. - 20:03:09
Az elsõ rész után nem estem hasra, pár jelenet volt, amikor elmosolyodtam, de úgy összességében nekem kicsit kevés volt, már ha egyszer vígjátéknak hirdetik (talán bekavart nekik a "comedy" mûfaji meghatározás, illetve inkább némi fekete humort véltem felfedezni a történetben). Viszont nem látom kiírva, hogy mikor folytatják a sorozatot, lehet, hogy csak ezt az egy részt adták le?