Apja, fia, unokája / Akciós fürdő

Bakancslistához adom
Grandfathered / Budget Spa
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, I / 14. rész, 21 perc

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Jimmy szeretné bebizonyítani, hogy nincs folyton szüksége a nők elismerésére, ezért egy estét Ravival, Geralddal és pár másik férfi munkatárssal tölt egy koreai fürdőben. Mindeközben Sara, Vanessa és Annelise ellátogat Los Angeles legfelkapottabb új bárjába egy csajos este keretében.

A műsor ismertetése: Jimmy Martino sármosabb, mint George Clooney és Brad Pitt együttvéve, és erre rendkívül büszke már több mint negyven éve. Egy sikeres étterem főnöke, aki otthon van a hódítás, a celebek és a divat területén, ám a családról, mint fogalomról még csak nem is hallott. Egy nap azonban megjelenik Gerald a kislányával, és az örökifjú Jimmyből pillanatok alatt apa és nagyapa lesz. A dupla sokk fenekestől felborítja glamouros világát, amibe élete szerelme, a szókimondó Sara is visszatér.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
ko.ga 2020 márc. 15. - 08:27:54 9/10
Méltatlan az alacsony pontszám, kimondottan szórakoztató sorozat!
Megnézem bármelyik fikácót, lesz-e olyan fitt 50 felett, mint Stamos, aki ezzel megnyerte a People's Choice Awards-ot legjobb színész - új sorozat kategóriában.
5/10
nikato 2019 okt. 28. - 08:31:06 5/10
John Stamos nem tudja a Beach Boyst kihagyni a filmjeiből, sorozataiból a '80-as évek óta... más: ebben is a fehér embernek egy színesbőrű nőtől kellett gyerekének lennie? Már büntetnek Hollywood-ban, ha fehér-fehérrel áll viszonyban egy filmben/sorozatban?
5/10
nikato 2016 aug. 22. - 10:37:53 5/10
OFF.: Hozzáteszem John Stamos szerintem már nem túl jó pasi. Fiatalon az volt, de már nem. Meg ez az öltöny amit még koncerteken sem vesz lesz. :D Úgy értem, neki jobban áll a bõrdzseki, farmer, hosszú haj. A rózsaszín ing meg egyszerûen undorító!
5/10
nikato 2016 aug. 22. - 10:33:02 5/10
Vajon miért adnak ennek a sármos férfinak mindig hozzá nem illõ szinkronhangot? Egyedül a Bír-lak c. sorozatban kapott jó hangot, Stohl András személyében. Remélem, ha a Fuller House ki jön nálunk, megint Õt kapja. A Csókkal megpecsételve c. filmben is Görög László volt a hangja, a Vészhelyzetben és még egy filmben Gáspár András, akinek eleve idegesítõ a hangja, szerintem csak Stifflernek áll jól.

Lényegében Görög Laci nem volt jó választás! A sorozat nem rossz, még csak az elsõ részt láttam, sajna nagyon rossz idõpontokban van. Volt benne egy-két vicces jelenet.