Álom és szerelem: Inga Lindström: Rasmus és Johanna / Esküvő Hardingsholmban

Bakancslistához adom
Inga Lindström: Rasmus und Johanna / Hochzeit in Hardingsholm
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A fiatal pilótanő kell, hogy elvigyen egy menyasszonyi ruhát Hardingsholm szigetére. A leendő vőlegény meghívja őt legénybúcsújára. A bulin mindenki ételmérgezést kap. Kiderül, hogy a vőlegény építési vállalata valószínűleg olyan favédő szert alkalmaz, amely káros a környezetre.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Rasmus Johannsen
Johanna Palmquist
Ellen Palmquist
Per Johannsen
Linda Martin

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kriptonyt 2022 jan. 17. - 09:30:52
Most nézem a Szívek hercegnője című filmet, és teljesen ki vagyok akadva a Story 4- csatornára. 15 perces volt az első reklámblokk. Felháborító!!!
kriptonyt 2021 szept. 15. - 23:07:29
(INGA LINDSTRÖM - PRINZESSIN DES HERZENS) A szívek hercegnője

Christina von Köping hercegnő hamarosan hozzámegy Hendrik herceghez. Amikor azonban megismeri Svent, a jóképű kerttervezőt, azonnal beleszeret. A kérdés, hogy egy arisztokratához kell-e mennie, hogy a házasság ne legyen rangon aluli Szerelmet és hűséget fogadjon-e Hendriknek? Vagy hallgasson a szívére és Legyn együtt Svennel? Christina nem tudja, hogy apja, Anders, az egykori herceg szintén nem arisztokrata nőnek adta a szívét - Moninak, az újságírónőnek.
Herbst Ferencné 2020 jan. 15. - 14:59:52
A ranglétra fokain szépen lépkedő dizájner, Rasmus Stockholmban lakik, amely pezsgő, modern, skandináv nagyváros. Amikor apját, az ismert szállodatulajdonos Per Johannsent keresi, találkozik egy lánnyal, akivel egykor együtt járt óvodába. Johanna Palmquist is diplomás szállodaipari szakember. Mégis igaz, hogy nem esik messze az alma a fájától. Johanna szülei is a szállodaiparban dolgoznak. A két család közötti versengés évekkel korábban azt eredményezte, hogy a Rasmus és Johanna ellenségeknek tekintették egymást. Sok idő elteltével az érzelmeik megenyhültek. Az egykori ellenfelek közel kerülnek egymáshoz. Végül a szülők megrökönyödésére egymásba szeretnek, ami következményekkel jár..