Elfelejtve / Amerikába jöttem

Bakancslistához adom
amerikai krimisorozat, I / 4. rész

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Egy fiatal lány holtan esik össze az utcán. A boncolás kideríti, hogy inzulin túladagolása okozta a halálát. Alexék viszonylag hamar kiderítik az áldozat nevét, miként azt is, hogy megjelenése ellenére mindössze 15 éves volt, és Taiwanból érkezett, mint nagyon sok más gyermek, akiket szüleik Amerikába küldenek, hogy ott szerezzenek egyetemi diplomát. Ennek feltétele azonban egy kirendelt gyám, aki igazoltan felügyeli és gondoskodik a fiatalokról.

A műsor ismertetése: Az Egyesült Államokban naponta százak tűnnek el nyomtalanul. Alex (Christian Slater), Lindsey (Heather Stephens), Candence (Michelle Borth), Walter (Bob Stephenson) és Tyler (Anthony Carrigan) olyan önkéntesek, akik a lezáratlan, megoldatlan rendőrségi ügyeket próbálják felderíteni. Hálózatuk arra szakosodott, hogy az ismeretlen áldozatok nevét, identitását felkutassa, hogy azokat ne a névtelenség fátylával kelljen eltemetni.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
a.katica72 2020 okt. 13. - 04:53:33 10/10
szerintem nagyon jo sorozat szeretem az ilyet!!!
Lengabor 2014 júl. 20. - 22:29:47
Nem vigasztalásnak szántam, hanem annak érzékeltetésére, hogy talán nem véletlenül hívják csak nagyon ritkán õket szinkronizálni, ha tényleg olyan "borzalmasak". Lehet, hogy színházban sokkal ügyesebbek, de a szinkron világa idegen nekik. A rendezõ kipróbálta õket, de a végeredmény nem lett túl pozitív ezek szerint.
szirgabor 2014 júl. 20. - 22:24:17
Biztos igazad van! De ez kit vigasztal (azok közül, akik bármelyiküket hallgatták) ? :)
Egyetlen rossz szinkron is tönkretesz egy egész filmet (sorozatot).
Lengabor 2014 júl. 20. - 22:06:52
Nagyon ritkán szinkronizál, pláne sorozatban. Bár nem tudom, hogy itt milyen, de az elmúlt évek legnegatívabb élménye a 22-es körzet – A bûn utcái címû sorozat. Az egyik legnagyobb mellélövés szinkroncasting téren Balla Eszter ottani „munkássága”, ami megbocsáthatatlan. Annál ez sem lehet rosszabb.
szirgabor 2014 júl. 20. - 21:48:06
A sorozat valóban egyszer nézhetõ, de úgy a kb a 8.-10. résztõl erõsen unalmas, és egysíkú.
A szinkron tûrhetõ, kivéve a fakata hajú lányt, Candace Butlert alakító Michelle Borth-ot szinkronizáló Botos Éva hangját, az rettenetes. Az önmagában is rémes hangja mellett minden átélés nélkül nyafogja a szöveget, olyan, mintha olvasná. Egyáltalán hogy lehet valaki ilyen hanggal színész?
el_nino 2013 dec. 26. - 15:41:41
A film egyszer nézhetõ, de a szinkron az katasztrofális, nem ajánlom senkinek.
_goldie_ 2012 okt. 03. - 22:47:36
Elfelejtve
Van egy hálózat, a neve: Forgotten Network. Ha a rendõrség csõdöt mond, akkor lép akcióba a Forgotten csapat. Civil önkéntesek, akik Amerika-szerte tagjai a hálózatnak, névtelen áldozatok személyazonosságait kutatják. Olyanokét, akiket régen elfeledtek és nem hiányoznak senkinek. A csapat élén álló Alex Donovan exrendõrt, Christian Slater alakítja. A sorozat atyja az Emmy-díjas producer, Jerry Bruckheimer.

Alex, Lindsey, Candace, Walter, Tyler azon önkéntesek, akik a lezáratlan, megoldatlan rendõrségi ügyeket próbálják felderíteni. Hálózatuk arra szakosodott, hogy az ismeretlen áldozatok nevét, identitását felkutassa, hogy azokat ne a névtelenség fátylával keljen eltemetni. Ezúttal egy fiatal diáklány holttestét találják meg, és a rendõrség tehetetlen. Semmilyen nyomot nem talál az ügy kapcsán így azt is képtelenek megállapítani, hogy egyáltalán ki az áldozat. A csapat egészen új nyomokon indul el és végül nemhogy az áldozatra, de a tettes kilétére is fény derül.

1.évad 1. rész RTL II 2012. október 3. szerda 22:00 - 23:00
http://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=ca19a95608c7f5446bb02285522dcd36fa