Körhinta / Békéscsabára látogattunk; Halloween Szentendrén

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Körhinta mai adásának első felében Békéscsabára látogattunk, az ország legnagyobb kolbászfesztiváljára és disznóvágására. A Körhinta stábja nem csak, hogy minden mozzanatnál jelen volt, de emberfeletti kísérletet tett a kolbászból történő malac készítésre, annak érdekében, hogy mindenki számára jól végződjön a nap. A happy end után egy nem kevésbé véres történettel folytatódik a műsor. Szentendrére utazunk tovább, hogy körüljárjuk a Halloween elméleti és gyakorlati oldalát. Lesz fáklyás felvonulás, készítünk töklámpást, tüzet gyújtunk, maszkot festünk, elmélkedünk élet és halál kérdésein, a szellemeken, a túlvilágon, de mindezt nagyon is evilági szórakozások közepette.

A műsor ismertetése: A Magyar Televízió fesztiváljáró kulturális- és gasztroműsora hétről-hétre orientálja a nézőket a legaktuálisabb, legszínesebb és legizgalmasabb vidéki és budapesti kulturális eseményekről. Az adásokban nem feledkezünk el a kulináris örömökről sem. A vásári forgatagoktól a kifinomult színházi előadásokig körbe-körbe forog a hinta, fesztiválkalauzaink mindenhol jelen lesznek.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
albertotomba 2010 dec. 20. - 09:55:07 3/10
Egyszerûen nem értem hogyan lehet átvenni ilyen színvonalú produkciókat. Átgondolatlan, jellegtelen az egész, a két mûsorvezetõ pedig tökéletes ellenszenvet szül. Ha középiskolások készítették volna akkor megérteném...