Derült égből fasírt / Bulirobot

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Party Tron
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 32. rész, 11 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Flint és Hektor a város közepén esik egymásnak, a saját találmányaikkal vívnak csatát. Véletlenül lerombolják Tim csaliboltját is. A felbőszült Tim megkéri Flintet, hogy ne találjon fel több veszélyes robotot Hektorral. Flint elpanaszolja Samnek, hogy az apja nem engedi, hogy bármit csináljon, és dacból eldönti, hogy hétköznapi gyerekké változik. Flint elkíséri az apját horgászni, hogy bebizonyítsa, milyen hétköznapi lett, Hektor pedig új nemezist keres. Hektor megpróbál csatázni az unokájával, Gillel, de az nem olyan jó, mint Flinttel. Timnek feltűnik, hogy Flint unja a horgászást. Flint bevallja, hogy azt hitte, Tim azt akarja, hogy ő átlagos legyen, pedig Tim csak azt szeretné, hogy Flint jobban vigyázzon magára. Hektor is megérkezik, és a fegyverét Flintre fogja. Tim ekkor megengedi Flintnek, hogy újra csatába szálljon az ellenségével.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?