A rezsim

Bakancslistához adom
The Regime / Don't Yet Rejoice
15 éven aluliak számára nem ajánlott I / 6. rész, 60 perc

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A lázadók behatolnak, Elena és Zubak menekülőre fogják, és egy átlagpolgártól kérnek segítséget, hogy ne ejtsék őket foglyul a lázadók. Később Elena kamatoztatja diplomáciai tudását – és kétszínűségét –, hogy hatalmon maradhasson.

A műsor ismertetése: Egy fiktív közép-európai nép vezetője, Elena Vernham kancellár egyre paranoiásabbá válik autoriter rezsimjében, ám igyekszik megtartani hatalmát bizalmasa segítségével, amelyet férje, tanácsadói és alkalmazottai egyre növekvő félelemmel szemlélnek.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Bütyök78 ápr. 29. 13:40:49 10/10
Egyszerűen zseniális sorozat!! Olyan mértékben találja telibe a komplett európai politikát, hogy azon csodálkozom, hogy egyáltalán elérhető számunkra... Kötelező darab Putyin rajongóknak, szélsőséges jobboldali gondolkodóknak, bár ők nem biztos, hogy érteni és értékelni fogják.. sőt... Magas művészi szinten művelt politikai szatíra, és Kate Winslet fenomenálisat alakít.
7/10
vandorbab ápr. 08. 21:09:31 7/10
Egyenetlen színvonalú sorozat, néha gúnyos szatíra, máskor dermesztő dráma, itt-ott megspékelve felszínes sztereotípiákkal, de a legrosszabb benne az, hogy gyomorforgatóan közel áll napjaink politikai valóságához. Az ironikus hangvétele a végén lemart az arcomról minden mosolyt.
6/10
TheOldMan ápr. 08. 21:06:39 6/10
Winslet fullba nyomja a kretént !!!
Downey papa megmondta : nem szabad fullba nyomni a kretént, mert Oscar-bácsi nem gyün.
Nos, egyrészt szatíra, ami ugye nem vicces. Amikor nem felnevetsz, hanem savanyúan elmosolyodsz, igen, valóban ilyen betegek az emberek. Másrészt, szerintem sok . Kate Winslet annyira nagyszerű színésznő , hogy leuralja a környezetét és szerintem itt pont a környezet lett volna az izgalmas ( Schoenaerts és Riseborough karaktere, akik a kevesebb, több játékkal nekem jobban tetszettek ).
6/10.
Egyszer nézhető. Az Eastowni - rejtélyek után hatalmas csalódás. Voltak jó pillanatok is ( sajnos nem sok ), de , amint megjelent Kate Winslet figurája, nekem már sok volt, a ferde szájával. Szóval inkább rossz érzéseim maradtak.
1/10
tesz-vesz márc. 16. 10:01:07 1/10
Nézzétek meg inkább a Sztálin halálát Steve Buscemivel, az zseniális szatíra, ráadásul történelmileg teljesen hiteles tudtommal
1/10
tesz-vesz márc. 13. 22:36:15 1/10
Valaki vegig birja nezni az elso reszt? Az irritalo casting, szereplok es a tul kozeli arcok mutatasanal engem elvesztettek. amik az amator operator es rendezo ismerve. ha belemaszik a kamera a szereplok arcaba