Derült égből fasírt / Egy falat rablás

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Out to Flunch
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 14. rész, 30 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Egy új diák érkezett a Konzver Gimibe! Míg a többi diák kifütyüli Jo-t, Sam elmondja Flintnek, hogy sajnálja őt: hisz tudja, hogy milyen érzés az "új gyereknek" lenni. De Jo szinte azonnal megbarátkozik mindenkivel, Flinttet is beleértve. Sam irigykedik, hiszen vele senki se bánt így, amikor ő új volt. A suli még bulit is rendez Jo-nak, aki véleltlenül ellopja Sam táncmozdulatait, amit a többiek kigúnyoltak, amikor Sam csinálta. Mielőtt végleg betelne a pohár, Jo visszaadja Samnek a megjavított hangfelvevőjét, és elárulja, hogy utálja a szardíniát. Amikor ezt mások is meghallják, Sam barátként fedezi Jo-t, mivel mindenki tudja, hogy ő utálja a szardíniákat, ami Homárfalván szentségtörésnek számít. S hogy miért teszi ezt? Hát, Sam mindenkinél jobban tudja, milyen nehéz az "új gyereknek" lenni.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?