Derült égből fasírt / Egy vonzó ígéret

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / An Alluring Promise
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 29. rész, 11 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Flint épp legújabb találmányán, a Boxoló Rakétán dolgozik, amikor egy fura kaparászó hangra lesz figyelmes. Rájon, hogy egy mókus él a laborjában. Bár legszívesebben egy találmányával szabadulna meg tőle, Sam ráveszi, hogy hománusabb módon tegye. Flint megpróbálja kitessékelni, még Manny, a "mókussuttogó" segítségét is kikéri, de semmi se használ. Brent, akit a labor kanapéja, TV-je és nasijai vonzottak oda, segítséget ajánl. Azt állítja, hogy a mókusok utálják a sportot, ezért elkezdi azt nézni Flint TV-jén, és meghívja a barátait is. Nemsokára egy parti alakul ki Flint laborjában, ahonnét kiebrudalják a tulajdonosát, amikor panaszkodni kezd. De amikor Brent véletlenül bekapcsolja Flint Boxoló Rakétáját, maga a bulizó tömeg kerül lapátra. Flint visszatér a kiürült laborba, örülve, hogy azt csak a szelíd és halk mókussal kell megosztania.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?