A sötétség kora / Every Mothers Son

Bakancslistához adom
The Originals / Every Mothers Son
amerikai drámasorozat, II / 3. rész

Értékelés:

50 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Esther vacsorára hívja Klaust, Elijaht és Hayleyt, akik attól tartanak, hogy ismét az életükre, vagy Hope életére akar majd törni, ezért megpróbálnak megfelelően felkészülni az estére. Marcel utasítására Gia elviszi egy nagyhatalmú boszorkányhoz Elijaht, aki közben elkezdi tanítani a lányt.

A műsor ismertetése: Sok évvel ezelőtt egy vámpír család boldog életet élt New Orleans-ban. Egy napon azonban minden megváltozott, így rajtuk a sor, hogy visszaszerezzék mindazt, amit egykoron felépítettek.
A népszerű Vámpírnaplók című széria spin-off sorozata.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
fanaf1@vipmail.hu márc. 26. 22:34:54 8/10
Az első évad, főleg az első rész egy nagy katyvasznak tűnik. Dobálják ránk az új karaktereket, a fele csak úgy ott van, mindenféle indoklás, bemutatás nélkül, de nem sejtelmesen hanem idegesítő módon, mert érteni szeretné az ember mit lát, csak éppen utólag kapja meg a válaszokat (pl. Davina). Aztán összekapja magát a sorozat, a negyedik nagyon jó lezárás lett volna. Kár az unalmas, csapongó, brutális 5. évadért.
1/10
beubhd 2020 jún. 16. - 12:31:43 1/10
Szörnyű! Az első epizódnak kellene az egyik legjobbnak lennie, hisz részben ezért fogod követni a sorozatot. Ugyanakkor csak belecsöppenünk egy nem túl érdekes sztoriba, érdektelen és nem is túl szimpatikus karakterek közé. Ebben a kategóriában bőven vannak jobb sorozatok. 1/10
10/10
IamTwo 2019 okt. 22. - 21:34:42 10/10
Arra lettem figyelmes, hogy a magyar szöveg átlagon felüli. Komolyan, mintha műfordítás lenne. Olyan szavak, kifejezések bukkantak fel benne, amik legalább olyan fessek, mint Elijah. Néha talán ici-picit régiesek is, de ezeréves vámpír szájából pont hitelesek!
Klaus monológjai szerintem nagyszerűek (hangszín és a magyar szöveg egyaránt).
Nekem jobban bejön a mint a Vámpírnaplók. Sötétebb, mozgalmasabb :)