Derült égből fasírt / Faviccek

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Trees Company
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 39. rész, 30 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Flintnek elege van Brent tréfáiból, de amikor megtudja, hogy a mókamester fennragadt egy fán, nekilát, hogy az Indukciós Felemelő Tetőjével megmentse. De kiderül, hogy ez is csak egy újabb tréfa volt. Flint emlékezteti Brentet, hogy így most mindketten fennragadtak. Brent pánikba esik. Flint mepróbálja megnyugtatni és megkéri, hogy mondjon pár viccet, de ez még inkább a kedvét szegi, amikor rájön, hogy a feltaláló nem értékeli a humorát. Flint kérdésére Brent elmeséli, hogy szokta megnevettetni a kórházban levő nagymamáját, amiért Flint megdicséri, és ezzel visszaadja az önbizalmát. Hogy javítson a hangulaton, Brent feláll, hogy eljárja a csirketáncát, de ekkor Flint elszabadult Indukciós Felemelő Tetője lelöki az ágról. Biztonságosan leérkezik, ám maga helyett véletlenül Samet repíti fel a fa tetejére. Így együtt nevethet a két pórul járt tudóson a nagyijával, akit időközben kiengedtek a kórházból.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?