A Hős / Finale

Bakancslistához adom
The Hero / Finale
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, I / 8. rész, 2013

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Dwayne "Szikla" Johnson a szűk két hónap alatt rengeteg megterhelő fizikai és érzelmi próbáknak tette ki az Amerika hőse címért ringbe szálló kilenc versenyzőt. Egyikük sem az akcióhős alkata miatt lett beválogatva, hanem azért, mert mindannyian kitartó áldozatkészséget mutatnak a mindennapi életükben. Amerika számára a hős fogalmába ez is beletartozik. Van köztük profi rendőr, sebész traumatológus, a siket gyermekét öt különböző munka végzésével fenntartó tanár, vagy épp a testvérét segítő közösségszervező. Ebben az utolsó részben közülük csak egyvalaki viheti haza a grandiózus címet. Vajon melyikük lesz az?

A műsor ismertetése: Az új valóságshow sorozatban a hős címének elnyeréséért folyik a küzdelem.
A show műsorvezetője Dwayne Johnson, "A Szikla".
10 kiválasztott hétköznapi ember önként beköltözik egy villába, ahol több héten keresztül különböző szellemi, fizikai és erkölcsi megpróbáltatások elé néznek. A versenyzőknek az erőpróbákon be kell bizonyítaniuk, hogy megvan bennük a kellő erő és tehetség az igazi hőssé váláshoz: képesek túllépni saját korlátaikon, legyőzik félelmeiket, valamint áldozatot tudnak hozni társaikért. A műsorban Johnson hol a jóságos mentor, hol a kísértő ördög szerepét tölti be. Végül csak egy versenyző nyerheti el a valódi hős kitüntetett címet.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
_Freddy_ 2013 dec. 05. - 08:55:45
Rock miatt nézhetõ, de nem nagy szám.