Derült égből fasírt / Flintpark

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Flint Land
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 47. rész, 11 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Tim csalódott, amikor Flint inkább a laborjában dolgozik ahelyett, hogy elmenne vele horgászni. Flint legújabb találmánya a Flint Lockwood Űrbicikli. Sam és Flint a városban száguldozik vele, amíg Brent tönkre nem teszi. Brent bevallja, hogy gyűlöli a biciklit, mert gyerekkorában nem tanult meg biciklizni. Flint és Sam megpróbálja megtanítani, de nem megy nekik. Ekkor érkezik Tim, aki mond egy horgászhasonlatot, ami alapján Brent egyből megérti, mit kell tennie. Brent nagyon boldog, főleg miután Tim megtanítja kezet fogni, és más apa-fia dolgokat is. Tim más helyieknek is megtanít apa-fia dolgokat, és a féltékeny Flintnek ebből elege lesz. Sam emlékezteti őt, hogy nem akart horgászni menni az apjával, ezért Flint megkérdezi az apját, hogy elmennek-e. Tim igent mond, de a helyiek is jönni akarnak. De 5 perccel később a helyiek annyira unatkoznak, hogy otthagyják a csónakot. Flint bocsánatot kér az apjától, amiért nem figyelt rá, de Tim szerint ez nem baj; tudja, hogy Flint nem szeret horgászni.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?