Derült égből fasírt / Halszagú rokonok

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Mermaid You Look
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 43. rész, 11 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Lockwood és fia a tengeren halásznak, amikor Tim észrevesz egy hableányt. Flint megdöbben, leginkább azért, mert a sellő pont úgy néz ki, mint Sam. Később Flint nyögvenyelősen elárulja Samnek, hogy a tengeri lény Flint génmanipulációs kísérletének eredménye, amelyet lehúzott a vécén. Legnagyobb meglepetésére Sam el van ragadtatva tőle, és rögtön el is nevezi az sellőt ""Swam""-nek. A polgármester azonban elkobozza őt, hogy a Homárfalvi Állatkert látványosságaként mutassa be. Flint, Sam és Tim elmegy, hogy megnézze őt, amint olcsó mutatványokat csinál, és ""megcsókolja"" Gilt. Elhatározzák, hogy kiszabadítják. Tim javaslatára Sam sellőnek öltözik, hogy elterelje az emberek figyelmét, amíg Flint kicsempészi Swamet a kikötőbe. Eközben az állatkertben Sam elér a ""csókos"" mutatványhoz, ahol kiderül, hogy ezúttal Brent a szerencsés ""önkéntes"". Sam felpofozza egy hallal, majd a kikötőbe menekül, hogy érzékeny búcsút vegyen Swamtől.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?