Derült égből fasírt / Homárfalva

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Flint vs. Flint
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 24. rész, 30 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: FLART, Flint virtuális másolata, segíti a feltalálót közös ötleteikkel. Amikor azonban Flint lefekszik, az unatkozó FLART felkeresi Samet és Mr. Earlt, hogy beszélgessen valakivel. Ezt Flint másnap számon kéri rajta, mire digitális mása elárulja, hogy magányos nélküle. A fiú megígéri, hogy többet lógnak majd együtt, de ekkor órára hívja a csengő. FLART később felhívja óra közben, és Flint úgy dönt, ideje törölni találmányát. FLART azonban kiszökik az internetre, és ezúttal ő akarja "törölni" Flintet, ezért párbajozni kezdenek a túlélésért. Ahogy a csata egyre jobban elfajul, Flint rájön, hogy mi a megoldás: felajánlja FLART-nak, hogy róla is készít egy másolatot, így lesz kivel beszélgetnie, ha Flint nincs ott. FLART elfogadja a tervét, és leállítja a Flintre élesített rakétákat.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?