Gátlástalanok / It's a Box Inside a Box Inside a Box, Dipsh*T

Bakancslistához adom
House of Lies / It's a Box Inside a Box Inside a Box, Dipsh*T
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjátéksorozat, IV / 12. rész, 29 perc, 2015

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A negyedik évad záró epizódjában Marty a küszöbén áll annak, hogy a Kaan & Associates céget a legnagyobbak közé emelje. Ehhez azonban el kell érnie, hogy valamilyen módon maradásra bírja az embereit. Eközben Jeannie életet ad gyermekének. Clyde, Doug és Kelsey az ajánlatot várják. Végezetül Marty fiának, Roscoe-nak is szembe kell néznie tettei következményeivel.

A műsor ismertetése: Marty Kaan gátlástalan és könyörtelen, és ennek megfelelően roppant sikeres üzleti tanácsadó. Más kérdés, hogy ténykedése a szélhámosság határát súrolja. Az embereivel ugyanis elkápráztatja, jobban mondva - megeteti - a gondban lévő ügyfeleket az adatokkal való dobálózással és a szakzsargonnal, hogy azután lehúzza őket. A munka mellett bepillanthatunk Kaan magánéletébe is, egyedül neveli a fiát, miközben az exe a konkurenciát erősíti.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Marty Kaan
Jeannie Van Der Hooven
Clyde Oberholt
Doug Guggenheim
Monica Talbot
Jeremiah Kaan

Díjak és jelölések

  • Golden Globe-díj

    2015
    Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória - legjobb színész jelölés: Don Cheadle
  • Golden Globe-díj

    2014
    Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória - legjobb színész jelölés: Don Cheadle

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
Flowers Ramona 2015 júl. 21. - 13:48:15 9/10
Kedvencem!!!!
10/10
liumiu 2014 aug. 24. - 23:57:40 10/10
nálam még mindig ez a non plus ultra, ha sorozatról van szó, a jó öreg Don Cheadle pedig feldolgozhatatlanul jó - mit jó, magabiztosan viszi a hátán a sorit - hihetetlen figurát alakít, elképesztõ hitelesen; a többiek rapszodikusak, néha nagyon jók, néha haloványak, de nem gond, Marty Kaan az Á.S.Z., így, csupa nagybetûvel - alig bírom kivárni a folytatást! ;) 10/10
blowup 2013 márc. 03. - 23:04:51
Ez mekkora! A kamukirály benyomja a bullshit generátort, hogyan kell eladni a semmit, és még ki is magyaráz a képbõl, nehogy már komolyan vegyük :D
Mocskos, trágár, õszinte, szóval nem olyan, mint ami a finom üzleti körökben elfogadott volna, inkább csak ami a fejekben játszódhat.
Az elsõ részt próbáltam eddig, de úgy nézem maradok az évadra.
mulao 2012 dec. 14. - 19:35:43
Én már sokat hallottam, hogy jó, így kíváncsi voltam nagyon, hát nagyszerû az biztos. Csajokat is imádom. A Showtime egyre jobb sorikat csinál. Szerintem pont a kimerevítés visz bele egyediséget, nagyon király ötlet volt. A tábla mutogatás viszont semmi ahhoz képest, hogy a fia Sandy szerepét kapta meg. :)
dzseger 2012 dec. 14. - 16:19:42 Előzmény mulao
Szerintem nagyon érdemes (volt)! Elõször zavart, hogy mindig kilépett a "megmerevedett képbõl"..., de utána, amikor a tárgyalóban (fel)mutogatta a "magyarázó" táblákat..., az mindent vitt (a záró prezivel együtt ;)

Szerintem kicsit a Csajok sorozatra hajaz (a 15-ös karikás "trágár stílusával" is), de ez is (az is) királyság!
mulao 2012 dec. 11. - 11:15:02
Már nagyon kíváncsi vagyok a Gátlástalanokra. Ma este a premier az HBO-n, megnézem aztán eldöntöm érdemes volt-e ennyire várni.