L. A. Heat - Halálos páros / Lángoló menedék

Bakancslistához adom
amerikai akciófilm-sorozat, II / 3. rész

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Chase-nek és Augustnak sikerül elhárítania egy kisebb faji lázongást, amikor egy csapat náci szkinhed egy feketék által látogatott templom előtt tüntetett. A nyomozók őrizetbe vesznek egy szkinhedet és egy fekete bőrű férfit. A következő héten a templom porig ég, és a romok között egy elszenesedett testet találnak. Az áldozat Duke Minks, az "árja nemzet" egyik tagja, akit az előző heti demonstrációk alatt letartóztattak. Az áldozat bátya, Eddie Minks nem örül annak, hogy August nyomoz az ügyben, s tudtára adja a rendőrnek, hogy bármi áron igazságot fog szolgáltatni.

A műsor ismertetése: August Brooks nyomozó egy rendőrségi akció kellős közepén ismeri meg új társát, Chase McDonaldot, akiről hamarosan kiderül, hogy mesterien bánik a fegyverrel. Szükség is lesz rá, hiszen Brooks és McDonald nap mint nap Los Angeles alvilága ellen veszi fel a harcot.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
goodboy 2008 febr. 21. - 10:11:31
Az összes krimi-sablon megtalálható ebben a sorozatban, ami le nem tagadhatná, hogy honnan koppintották, ennek ellenére nézhetõ.Agykikapcsolódásnak tökéletes.
zsoccca 2007 okt. 02. - 19:58:00
jááhj nekem ez naggyon tetszik, bírom ezt a zsarus sorozatot... vagyis csak ezt birom, meg ha lehet akkor a helyszínelõket a via3mon;):P