Akadálytalanul / MERI sportnap Pindroch Csabával

Bakancslistához adom
magyar magazinműsor, 26 perc, 2013

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) és az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) ötödik alkalommal rendezte meg a sportnapot azzal a céllal, hogy a mozgáskorlátozott fiatalok megismerhessék és kipróbálhassák az általuk is űzhető sportokat. Mai adásunkban Pindroch Csaba színművész kalauzol, és versenyre kel Tóth Tamással, kétszeres ezüstérmes paralimpikon úszóval, aki az idei rendezvény védnöke volt.

A műsor ismertetése: 25 perces, akcióban, szituációban felvett, egyedi tematikájú, eredeti helyszínen felvett esélyegyenlőségi magazinsorozat; mely minden epizódjában egy-egy fogyatékos vagy sérült szervezetet vagy közösséget, alapítványt vagy intézményt mutat be, egy - egy sztárvendég segítségével, aki elkísér bennünket a helyszínre és velünk tölt egy napot.
Csendes jel az együttélési normákra, a közös kommunikációra és pozitív közösségi létre- a be-és elfogadásra. Ugyanakkor persze egy kiáltás és egy pofon is, de úgy, hogy aki nézi, ne érezze magát bántva, se kellemetlenül, de érezze a felelősségét és a közös lét, az összetartozás tétjét.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
galne 2015 jan. 02. - 00:37:12
Ennél eldugottabb idõpontot nehezen tudtak volna találni a film vetítésére. Jó lenne egy nézhetõbb idõpontban is mûsorra tûzni.
olahmiki1959 2013 szept. 30. - 04:21:34
Ez a Kovács András Péter az a bizonyos stand up-os gyerek?