Derült égből fasírt / Mókus a háznál…

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Squirrels Just Wanna Have Fun
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 18. rész, 30 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A buszon utazva Flint véletlenül elpusztatja a járművet, amikor a Dobozolt Hajóját nyitja ki a Dobozolt Nasija helyett. Ez volt a város egyetlen busza, és Shelbourne, aki nem hajlandó pénzt kiadni egy újért, más tömegközlekedési módszerért kiált. Így Flint és Hector is új közlekedési eszközöket kezd tervezni, több kudarccal. Végül Flint előrukkol a Flint Lockwood Útmutató Gépezetzel, avagy a FLÚGgal, ami Flint szonikus agyhullámait használja, hogy a város madkányait irányítsa, azokkal szállítva az utasokat. Shelbourne örül, azonban Hector úgy dönt, szabotálni fogja a FLÚGot, arra utasítva a madkányokat, hogy rossz helyen tegyék le kuncsaftjaikat. Flintnél akkor szakad el a cérna, amikor Hector Timmel kezdi el fenyegetni, és a kettő komoly égi háborúba kezd. Azonban Flint a Dobozolt Nasijaival sikeresen eltereli a madkányok figyelmét, és megmenti az apját, Shelbourne pedig bejelenti, hogy nyugalmazza a FLÚGot, mivel mindent ellepett tőle a madkányürülék.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?