Derült égből fasírt / Naplóhibák

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Live and Let Diary
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 41. rész, 30 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Sam elárulja Flintnek, hogy kitalálta, mit fog neki adni a szülinapjára, és ezt le is jegyzi a naplójába. Flint szörnyen kíváncsi, és a vállán ülő, ördögi Flint megépíti számára a Flint Lockwood Bűnmentes Felolvasót, amivel megtudhatja, hogy mi van a naplóban anélkül, hogy ő maga elolvasná. Amikor a napló véletlenül a kezébe kerül, nem tudja megállni, és a Felolvasóba teszi, ami azonban elszabadul, és az egész sulinak elárulja Sam titkait. Egy iskolai gyűlésen felfedi Sam legféltettebb titkát: hogy szeret egy ""Mr. Blue"" nevű illetőt. Sam ettől elborzad, miközben Gil és Brent is azt hiszi, hogy őket illeti a rejtélyes álnév. Flint megpróbál bocsánatot kérni, de Sam hallani sem akar róla. Amikor bocsánatkérésként megpróbál előadni egy dalt mindenki előtt, Gil és Brent félbeszakítják a saját szerenádjukkal. Ettől Sam feltárja a teljes titkot: ""Mr. Blue"" a takarója. Hogy megmentse barátját a megaláztatástól, Flint felfedi a saját legnagyobb titkát, és ebben Gil és Brent is csatlakozik hozzá. Sam bocsát Flintnek, és amikor eljön a születésnapja, végre megtudja, hogy mit kap tőle: egy saját takarót.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?