Michael Hayes / Odaadás

Bakancslistához adom
amerikai filmsorozat, I / 21. rész

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Don Borman a szenátusi újraválasztási kampánya keretében egy televíziós műsorban éppen Michaellel vitázik, ám amikor halálos fenyegetést kap egy ismeretlentől, azonnal Michaelhez fordul segítségért. Az FBI Borman felesége sejtését követve le is tartóztat egy gyanúsítottat, de Bormant nem sokkal ezután egy autóba rejtett bombával meggyilkolják. Michael döbbenten tapasztalja, hogy Eileen Borman a megrázkódtatás ellenére azonnal átveszi férje kampányát, ráadásul kiderül, hogy a felrobbant kocsit azelőtt nem Borman használta. Vagyis a bombát valójában nem neki szánták.

A műsor ismertetése: Michael Hayes helyettes államügyész főnöke súlyos sérülése miatt átveszi az államügyészi teendőket. E közben, amíg bátyja, Danny börtönben van, ő gondoskodik a sógornőjéről és unokaöccséről. Nyomozásai és magánéleti problémái megoldása közben Hayes megpróbálja az igazság és a valóság közötti kényes egyensúlyt megtalálni.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ghanima 2011 máj. 22. - 02:39:13
Nahát! Számomra is meglepetés ez a sorozat! Egy kicsit láttam valamelyik részbõl, de azt hittem, film, nem is néztem utána jobban.
Caruso jó színész, én a CSI-ban is kedvelem, szerintem ott a szerepe kívánja meg azt a fajta viselkedést, amit te, kedves elõttem hozzászóló nem kedvelsz. :-) Mi több, nekem a három közül a miami a kedvencem.
valinagyi 2011 máj. 21. - 14:05:23
Sajnos,csak ma láttam egy résznek a 2. felét,de kellemes meglepetés volt! D.Caruso itt sokkal jobb színészi alakítást nyújt,mint a Maiami helyszínelõkben.:-D
(Ott kimondottan idegesített,miatta nem is nézem.)
Azt hiszem,ez egy nézhetõbb,sõt,jobb sorozat lesz.