Battle Creek - Zsarupáros

Bakancslistához adom
Battle Creek / Old Flames
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimisorozat, vígjátéksorozat, I / 5. rész, 44 perc

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miután Guziewicz parancsnok épp hogy csak megmenekül az égő házából, a gyújtogatás miatt indított nyomozás során Russ és Milt több gyanúsítotthoz is eljut, akik között korábbi szeretők és Russ rég nem látott fia is ott van. Russ eltökélten próbálja megtudni, hogy ki küldött Hollynak ajándékot.

A műsor ismertetése: A nyers modorú Russ Agnew nyomozó Battle Creek legmenőbb zsaruja. Pozíciója azonban jócskán meginog, amikor csatlakozik a csapatához a nagyvárosból érkezett FBI ügynök, Milton Chamberlain. Chamberlain profizmusával, karizmatikus egyéniségével és nem utolsósorban megnyerő megjelenésével az egész stábot leveszi a lábáról. Bár Agnew és Chamberlain személyisége és munkastílusa homlokegyenest különböző, meg kell tanulniuk együttműködni, hogy hatékony csapatot alkotva Battle Creek utcáján rendet tarthassanak.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Menendez 2019 jan. 06. - 20:02:15
Köszönöm, hogy leírtad a tartalmát, mert hiába kerestem, neked jár a fizetés, nem annak akinek a munkája lett volna!
napsütötte 2018 dec. 02. - 11:52:24
A nyers modorú Russ Agnew nyomozó Battle Creek legmenőbb zsaruja. Pozíciója azonban jócskán meginog, amikor csatlakozik a csapatához a nagyvárosból érkezett FBI ügynök, Milton Chamberlain. Chamberlain profizmusával, karizmatikus egyéniségével és nem utolsósorban megnyerő megjelenésével az egész stábot leveszi a lábáról. Bár Agnew és Chamberlain személyisége és munkastílusa homlokegyenest különböző, meg kell tanulniuk együttműködni, hogy hatékony csapatot alkotva Battle Creek utcáján rendet tarthassanak.