Asszonymaffia (Halálos némberek) / Orosz rulett

Bakancslistához adom
amerikai-angol filmsorozat, II / 1. rész

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Barbara börtönbe kerül, miután Jeremy rábukkan a Camilla által elrejtett ösztrogéntapaszokra a házában. Egy Donna nevű fiatal lány lesz a cellatársa. Joyce veszi át Barbara helyét Little Stempingtonban. Joyce békés módszerekkel szeretné megtörni Camillát, de Pam szerint ez lehetetlen, keményebb kézzel kell bánni vele. Mikor látja, hogy Joyce hajthatatlan, úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi a dolgokat. Elmegy Camillához és felvételt kér a bandájába. Miután sikeresen kiállta az orosz rulett próbáját, Camilla rábólint a tagságára.

A műsor ismertetése: Minden városnak létezik egy sötét oldala. Egy titkolt, csúf arca, amelyet jól ismernek a helybéliek, de nem szívesen néznek vele farkasszemet. A filmekből azt is tudjuk, hogy e világ urai mindig az erősebbik nem képviselői közül kerülnek ki. Sokszor mondják, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Ezt az ősi igazságot támasztja alá az angliai Little Stempington városkájában kialakult helyzet is, ahol két rivális banda küzd egymással a hatalom megszerzéséért, és amelyek tagjai egytől egyig a gyengébbik nem képviselői közül kerültek ki. Feleségek, családanyák és szinglik, akik másodállásban rettegésben tartják a helység törvénytisztelő polgárait. Ezek a nők azt is jól tudják, hogy minden férfi mögött ott áll egy nő, aki rövid pórázon tartja őket. Azt is tudják, hogy a legértékesebb közülük a rendőrfőnök felesége. Az a banda, amely soraiban tudhatja ezt a nőt, a város egyeduralkodójává válhat Mindkét társaság elhatározza hát, hogy a maguk oldalára állítják Joyce-t, az új rendőrkapitány feleségét. A stílusukkal, szellemességgel és ha szükséges akár erővel is. Ebbe pedig belefér egy kis zsarolás, gengszterség, kényszer, fenyegetés és házasságtörés is.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Camilla Diamond
Barbara Du Prez
Hilary Davenport
Pam Draper
Lillian Gordon-Moore

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 júl. 21. - 13:42:21
Hát, ez nem valami színvonalas sorozat, de gondolom a hajnali nézõknek jó ez.
madcows 2008 máj. 30. - 16:07:15 Előzmény UCC Paradise
ha nem lattad,hallgass,amugy meg en csak az elso ket reszt lattam,es az picit hasonlo stilusu,mint a black sheep.csak sokan nem ertik,es komolyan veszik a sorozatot...
Vadrenalin 2008 máj. 25. - 16:12:12 Előzmény Vadrenalin
Na jó, a korábbi hozzászólásom utáni héten már én is tudtam, mitõl kellett ennek megbuknia. De véletlenül sem azért, mert botrányos (éppen a bizarrságában rejlene a humora), hanem egyszerûen azért, mert a 3. részre világossá vált, hogy hiába várjuk bármiféle történet kialakulását. Az elsõ rész felvázolt egy vicces helyzetkomikumokra lehetõséget adó alapszitut, a második résznél úgy éreztem, hogy egy olyan epizód elsõ felét láttam, amibõl bármi lehet, de csak a harmadiknál lett számomra világos, hogy mindig ezt az elsõ felét akarják velünk megetetni... :-(
elaci 2008 máj. 17. - 02:14:16
Nem kell minden sorozatnak rétestésztaként nyúlnia, idõnként bukjanak csak meg.
mandina 2008 máj. 17. - 02:08:47 Előzmény UCC Paradise
promot azert ugye lattal? nem is ertem, tenyleg botranyos.
UCC Paradise 2008 máj. 16. - 17:32:56
Az ilyen filmeket be kell tiltani!! A producert, meg a rendezõt egy golyóval fejbelövetni.

(egy részt nem láttam, de már a címe kiakasztott)
mandina 2008 ápr. 29. - 14:29:23
ez egy szar. megneztem ket reszt, nem csodalom hogy megbukott ;]
Vadrenalin 2008 ápr. 22. - 01:36:46
Az elsõ két rész megnézése után kellõen abszurdnak találom ahhoz, hogy szórakoztató legyen. Nem tudom, mitõl bukott meg odakint, talán a 2. évadban már nem tudott hova kifutni a sztori, de egyelõre (amíg nem jönnek a Dexter vagy a Kés alatt újabb részei) ez tûnik a legbizarrabb sorozatnak a jelenleg futók közül (persze sokkal komolytalanabb az említetteknél, cserébe viszont igazán angolos).
CDK 2008 ápr. 11. - 17:44:58 Előzmény MEN
Mindegymá, balage és maunika gyökér népének jau lesz a bukott is, retekklub szerint :D
Mcee 2008 ápr. 11. - 15:49:28 Előzmény MEN
Nem tudom hogy sírjak vagy örüljek hogy megbukott de este sztem megnézem ha nincs más dolgom :D
MEN 2008 ápr. 07. - 22:31:55
A sorozat:

2 évad
összesen 11 rész

Ezért csak heti EGYSZER lesz.

Bövebben:
SE01 E01-08(1.résztõl a 8.részig)
SE02 E01-03(9.résztõl a 11.részig)

12.rész(SE02E04)-tõl sajnos megbukott:-D