Velem mindig történik valami / Pacsitacsi elveszik

Bakancslistához adom
magyar ifjúsági filmsorozat, 5. rész, 26 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: "...Máskor inkább úgy leszek nagyfiú, hogy magamra vigyázok, mert úgy látszik, az könnyebb. Én eddig még mindig megkerültem, de a Pacsitacsi most igazán elveszett."

Dani hol nagy fiú hol még kicsi, ahogy a szükség hozza, de most anya úgy döntött már elég nagy ahhoz hogy levigye Pacsitacsit sétálni, csak az volt a baj hogy Attila is lent volt a parkban és Dani gondolta, hogy Pacsitacsi elég nagy kutya már, és egyedül is tud játszani, így aztán, Pacsitacsi igazán elveszett, és akkor hirdetést adtak fel, jutalom jár annak aki visszahozza, így lett három kutyájuk, mire végre majd megérkezett Pacsitacsi teljesen ingyen.

A műsor ismertetése: Janikovszky Éva a hatvanas évek végén, a hetvenes évek elején írta nagysikerű könyveit, érdekes tördelésű, Réber László rajzaival kiegészített, azóta szállóigévé vált mondatokból álló történeteit, Daniról a kisfiúról, aki elindul, hogy megnézze magának a felnőttek világát. Janikovszky Éva könyvei mára klasszikussá nőttek. Korosztályok nevelkedtek a mondatain, máig nincs olyan színjátszó fesztivál, ahol ne lenne néhány Janikovszky mű. A siker titka nagyon egyszerű. Olyan helyzetek, érzések, csodálkozások sorjáznak bennük, amelyek mindig, minden korban érvényesek, amelyek mindannyiunkal megeshetnek, csak ritkán vesszük észre bennük a humort, a kedvességet, a jót. A mai eldurvult világban, a gyerekeknek sugárzott sok vadság és erőszak mellett, nagyon jól esik megpihenni a hétköznapi lira és humor szigetén. A filmsorozat a Már iskolás vagyok, Velem mindig történik valami és a Már megint című könyvek alapján készült. A sorozat gyerekeknek szól. Meg a felnőttjeiknek.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
far vik 2012 okt. 27. - 10:38:57
hát nekem nem jött be, három perc után elkapcsoltam, és fõleg Sz.D.-t meglátva, elég gyorsan. de ez nem baj, attól még lehet másnak jó.
kérdések 2012 okt. 06. - 11:34:52
nagyon jó sorozat, ma volt az elsõ része, nyaralásos sztori.
több ilyen hangulatú és értékû tévéfilm kellene!
Leiaa 2012 okt. 06. - 10:04:47
Egész aranyos, a régi "retro" ifjúsági filmek hangulatát idézi :-)
dorysboy 2012 szept. 29. - 11:24:52
Vajon melyik budai suliban forgatták?
mulao 2011 okt. 10. - 08:34:02
Pár részt meglehet nézni az Mtv videótárában, én inkább csak bele néztem, mert nem hinném, hogy igazán nekem szól a történet, de nem rossz, kellemes kis sorozat. Öröm benne látni nevesebb magyar színészeket is, lehet, hogy elfogultságból most csak Szinetár Dórát emelem ki, de õ szerintem természetesen játszott és pont olyan volt, amilyennek egy ilyen tanitó nénit elképzel az ember. A gyerekek aranyosak, és meglepõen természetesnek nevezhetõek.