Michael Hayes / Rabszolgák

Bakancslistához adom
amerikai filmsorozat, I / 9. rész

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A rendőrség rajtaüt egy bordélyházként üzemelő raktárépület kínai tulajdonosán, de a prostituáltakból élő gengszternek sikerül elmenekülnie az országból. Michael és Lindsay azonban nem adja fel. Két kínai örömlány segítségével Kent, az épület tulajdonosát próbálják belekeverni egy drogügyletbe, akit egyébként már pénzmosással is gyanúsítottak, de még nem sikerült rács mögé dugni. Ken ezúttal belesétál a csapdába, és kénytelen kiteríteni a lapjait...

A műsor ismertetése: Michael Hayes helyettes államügyész főnöke súlyos sérülése miatt átveszi az államügyészi teendőket. E közben, amíg bátyja, Danny börtönben van, ő gondoskodik a sógornőjéről és unokaöccséről. Nyomozásai és magánéleti problémái megoldása közben Hayes megpróbálja az igazság és a valóság közötti kényes egyensúlyt megtalálni.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ghanima 2011 máj. 22. - 02:39:13
Nahát! Számomra is meglepetés ez a sorozat! Egy kicsit láttam valamelyik részbõl, de azt hittem, film, nem is néztem utána jobban.
Caruso jó színész, én a CSI-ban is kedvelem, szerintem ott a szerepe kívánja meg azt a fajta viselkedést, amit te, kedves elõttem hozzászóló nem kedvelsz. :-) Mi több, nekem a három közül a miami a kedvencem.
valinagyi 2011 máj. 21. - 14:05:23
Sajnos,csak ma láttam egy résznek a 2. felét,de kellemes meglepetés volt! D.Caruso itt sokkal jobb színészi alakítást nyújt,mint a Maiami helyszínelõkben.:-D
(Ott kimondottan idegesített,miatta nem is nézem.)
Azt hiszem,ez egy nézhetõbb,sõt,jobb sorozat lesz.