Figyelők / Régi tartozás

Bakancslistához adom
amerikai krimisorozat, 12. rész

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A JRM átmenetileg megúszta a csődöt, azonban most Jimmy Doyle, egyik munkatársuk kerül bajba. Testőrként volt kirendelve egy ügyfél mellé, akit reggel holtan találnak, mellette Jimmy pisztolyával, Jimmy pedig nem emlékszik semmire. Mindenki azt javasolja Harlannak, hogy hagyja az ügyet a rendőrségre, de ő nem áll kötélnek. Jimmy helyette ment börtönbe egyszer, és Harlan mindenáron meg akarja menteni a barátját.

A műsor ismertetése: A Judd Kockázatkezelő Iroda rendkívül diszkréten és hatékonyan dolgozik. Ez az a cég, amely minden olyan kényes ügyet elvállal, amellyel nem mernek a rendőrséghez fordulni, és amelyet a rendőrség képtelen kezelni. Alkalmazottai mind kivételes emberek, speciális nyomozók és technikusok, akik a CIA és az FBI hatékonyságával is könnyedén felveszik a versenyt, ugyanakkor nem riadnak vissza a legelképesztőbb, és olykor meglehetősen veszélyes trükkök bevetésétől sem.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
hozzászóló 2007 aug. 02. - 16:30:19 Előzmény hacky
szia!!
Megtudnád mondani, hogy ez a sorozat mikor és melyik adón ment???

Elõre is köszi!
hacky 2007 márc. 08. - 22:43:26
12 rész készült belõle, de az USA-ban csak 5 ment le, majd le is állították.... hát ennyire volt sikeres, bár szerintem egész tûrhetõ volt. amikor tehettem megnéztem, az alapötlet nekem is tetszett.
tempel1 2007 jan. 07. - 15:11:32
A 4. részt (jan. 4.) sajnos elmulasztottam!
Ha valakinek esetleg rögzítette, legyen szíves értesíteni! tempel11@gmail.com
A segítséget elõre is köszönöm!
breki1 2007 jan. 04. - 17:45:58
az alapötlet nem rossz, de vmi nem az igazi még, és mire belerázódnának már vége is..
ha minden igaz összesen 13rész készült
david12345 2006 dec. 28. - 23:18:19
Fantasztikus.Nagyon bejön nekem a sorozat, ha lesz idõd vagy ha fent tudsz maradni a kezdésig akkor nézd meg, mert nagyon jó.