Fantasy Island - Az álmok szigete / Rejtély Miamiban

Bakancslistához adom
Fantasy Island / Mystery in Miami
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai kalandfilmsorozat, II / 4. rész, 39 perc

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A szigetre három barátnő érkezik, akik azt szeretnék megtudni, hogy a baráti kör negyedik tagja, Rosemarie miért tűnt el nyomtalanul a nyolcvanas években. Ahogy Roarke visszarepíti őket a múltba, a hölgyek nyomozni kezdenek, mert úgy sejtik, hogy barátnőjük törvénytelen ügybe keveredhetett, és veszélyben forog az élete. Ruby egyre gyakrabban azt érzi, hogy zavarja, hogy nem hagyhatja el a szigetet. Roarke kitalálja, hogy a vendégek fantáziáján keresztül biztosít neki lehetőséget arra, hogy kiengedje a gőzt. Roarke bevallja Segundónak, hogy végre kezdi közel engedni az embereket magához, de attól fél, hogy mivel túlságosan tiszteli mások igényeit, eltávolodik Javiertől.

A műsor ismertetése: Az álmok szigete első ránézésre luxusüdülőhely, ahol szó szerint minden fantázia teljesül, amit a vendégek kérnek. Ám a következmények ritkán találkoznak az elképzelésekkel, és a vendégek a vágyaik révén nemcsak testileg, de lelkileg is újjászületnek önmaguk megismerése által. A hely házigazdája a titokzatos Elena (Roselyn Sanchez), aki a sziget segítségével képes minden vágyat megvalósítani. Egy nap azonban a saját vágya is sorra kerül, ami még Elena számára is rejtély.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Elena Roarke
Ruby Akuda
Christine Collins
Landon Green
Mel Akuda
Older Ruby Akuda

Hozzászólások

Szerinted?