Botcsinálta boszi

Bakancslistához adom
The Worst Witch / Selection Day: Part One
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-angol gyerekműsor, fantasy sorozat, I / 1. rész, 58 perc

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Mildred Hubble egy átlagos angol kislány, aki az édesanyjával él együtt. Egészen addig a napig, míg egy seprű nem landol a lakásuk erkélyén. Ez már önmagában is furcsa, hát még mikor kiderül, hogy a seprűvel együtt egy Maud Spellbody nevű boszi is megérkezik. És attól a naptól kezdve minden megváltozik Mildred életében. A két kislány együtt repül el, és iratkozik be a Cackle Akadémiára. Ebben az iskolában tanulnak a leendő boszorkányok, és bizony nagyon úgy tűnik, Mildred is közéjük tartozik. De csak úgy tűnik, vagy Mildred vajon igazi boszorkány? Minden kezdet nehéz _ tartja a mondás, de itt talán nemcsak a kezdet az. Mert hiába tesz meg Mildred mindent, mintha mégis ő lenne a legügyetlenebb. Egy igazi botcsinálta boszi. 1. rész tartalma Addig a napig, amíg Maud Spellbody nem landol egy seprűvel az erkélyükön, Mildred Hubble teljesen átlagos életet él. Ám rövid ismeretségük ellenére, hamarosan az is kiderül, hogy nem csak Maud, hanem Mildred is boszorkány. A két lány pedig együtt indul útnak a Cacle Akadémiára, a boszorkányképző iskolába. Az iskola igazgatónője, a jó lelkű Miss Cackle segít nekik, hogy eligazodjanak. erre a segítségre pedig szükség is van, hiszen az igazgató-helyettes, Hecate nem nézi jó szemmel a két ügyetlen boszi lépéseit. Vajon felveszik Mildredet? Hiszen ő semmit nem tud a boszorkányok világáról. De az események gyorsan történnek, nincs ideje gondolkozni, így a kislány hamarosan a vizsgateremben találja magát.

A műsor ismertetése: Miután betéved egy boszorkányiskolába a kétbalkezes hősnő felismeri, hogy talán odatartozik. Jill Murphy szeretett könyvei alapján.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?