Modellügynökség / Szakadárok

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, 11. rész

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: David és Julie elhatározzák, hogy megalapítják saját közös ügynökségüket és tönkreteszik Hillary cégét. Tervük megvalósítását azzal kezdik, hogy megpróbálják elcsábítani a legkeresettebb modelleket: Monique-t, Linda-t és Cynthia-t. Monique intrikával fogadja Adam vacsora-meghívását. David később mégis arra az elhatározásra jut, hogy elhagyja az országot és Európában kezd új életet.

A műsor ismertetése: Hillary Michaels, az egyik Los Angeles-i modellügynökség vezetője mindent megtesz azért, hogy cége képes legyen fennmaradni a könyörtelen üzleti világban. Az ügynökség modelljei Hillary tengerparti házában laknak, ahol egy nap szörnyű gyilkosság történik... A sorozat bemutatja a divatszakmát, ahova lányok ezrei vágynak bekerülni. Bepillantást enged a kulisszák mögé és a befutott szupermodellek hétköznapjaiba.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
bourne 2009 jún. 13. - 23:37:30
én egyetlen részt láttam belõle és semmi más nem maradt meg, mint Carrie-Anne Moss ... valszeg túl sokszor láttam a Matrixot és totálisan el voltam képedve tõle ... amúgy egy nagy kalap kaka ...