Séfek csatája / Szerelem Milánóban

Bakancslistához adom
Benvenuti a tavola / Innamorati a Milano
olasz vígjátéksorozat, I / 14. rész, 50 perc, 2012

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Perronét és Confortit is kirakta a felesége a történtek után. A két séf egymást vádolja, de később rájönnek, hogy össze kell fogniuk, hogy visszahódítsák feleségüket. Cecio rájön, hogy itt az ideje, hogy mindent bevalljon Pilarnak ezzel akár kockára téve az eddigi kapcsolatukat is. Alessia pedig féltékennyé akarja tenni Federicót, hátha így a fiú visszatér hozzá.

A műsor ismertetése: A Perrone család úgy dönt, hogy délről Milánóba költözik és éttermet nyit a központban. Egyszerű és egészséges ételeket kínálnak a betérő vendégeknek, akik élvezik a távolról hozott jókedvet és vidámságot. Az utca túloldalán azonban a Conforti család elegáns étterme áll, ahol igazi gasztronómiai csodákat szolgálnak fel az igényes és tehetős emberek számára. A két teljesen eltérő múltú család hamar csatatérré változtatja az utcát és a konyhákat is. Harc két séf, két étterem és két család között. Vajon ki kerül ki győztesen a küzdelemből?

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Giorgio Perrone
Carlo Conforti
Anna Perrone
Elisabetta Conforti
Pilar Rodriguez
Federico Conforti

Hozzászólások

Szerinted?
Cactuszka 2013 ápr. 07. - 20:13:08
Két család éttermet nyit Milánó belvárosában, egymással szemben. A Conforti család, gazdag, elõkelõ vendégekre építi vállalkozását, a Perrone család, természetes, bioélelmiszerekkel készíti ételeit, hétköznapi emberek számára. A családfõk kezdetektõl fogva gyûlölni kezdik egymást, de a feleségeik barátnõk lesznek, ráadásul a Conforti család jóképû fia beleszeret a Perrone család csinos lányába...
10/10
hekkevo67 2013 ápr. 07. - 19:05:02 10/10
Nagyon aranyos film szerintem, tipikus olaszos hangulattal. Csicserínó tanár úr is játszik benne egy másik olasz filmbõl.