Hűtlen vágyak / ...Through Expansion

Bakancslistához adom
Satisfaction / ...Through Expansion
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai drámasorozat, II / 3. rész, 42 perc, 2015

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Neil belevág Simon-nal a közös vállalkozásba, miszerint páros szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek. Bár az elmúlt 10 évet nehéz elfelejteni számára, Simon egyre több időt tölt az apjával, mióta megtudta, hogy halálos beteg. Adriana meglepi Grace-t és Neil-t a válás papírokkal, de egyelőre mindketten elutasítják. Grace rájön, hogy be tudja vezetni Adriana-t is egy teljesen új felfogásba.

A műsor ismertetése: Neil Truman egy sikeres üzletember, nyugodt és boldognak tűnő családi háttérrel. Egy nap azonban rájön, hogy valami mégis hiányzik az életéből, s nem minden csak a pénzről szól. Élni szeretné az életét - a saját szabályai szerint. Ám, amikor lemondja egy fontosabb üzleti útját, hogy meglepje feleségét, csalódás éri, Grace-t ugyanis rajtakapja egy jóval fiatalabb alkalmi fiúval. Ekkor ráeszmél, hogy a házassága nem is olyan kiegyensúlyozott, s ha izgalmakat akar, a felszínes és egyszeri dolgokat kell keresnie.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Papp Sándorné 2017 aug. 03. - 18:38:05
Nem is tudom, mit gondoljak róla. A 2. évad teljesen más irányt vett. Ez a szado-mazo, itt-ott pornós beütésekkel már nem nagyon tetszik.
Krisztina Kiki Horváth 2016 febr. 09. - 22:29:39
Most akkor mikor lesz, ha a Sherlock-ot berakták helyette? :/ Nem tudja valaki?
Terray Krisztina 2016 jan. 22. - 15:16:48
Itt a 10. rész, amirõl lemaradtunk. A sorozat face oldalán találtam:

http://vidto.me/nkq5b9tdec76.html
Kobzoska 2016 jan. 20. - 17:10:17
Úgy tûnik, bekerült elé a Sherlock és Watson. :-((
http://tv2.hu/musorujsag/tv2/2016-01-19
amarillys 2016 jan. 19. - 22:10:40
Én se értem hogy mért nem ezt adják, mikor ez van kiírva????
Nagyon remélem nem szûnik meg, a sok nézhetetlen mûsor között ez még jó volt!!!
8/10
pindur1 2016 jan. 19. - 21:24:07 8/10
Miért nem adják a megszokott idõben, a kiírásnak megfelelõen a következõ epizódot....? Vagyis : ma....!? Mikor láthatjuk,....? Csak nem veszik le a mûsorról....?
Kérem,hogy válaszoljon valaki.....!!!!!!!
feketevipera 2016 jan. 05. - 21:17:44
Elkezdtem nézni, az elsõ néhány epizódot láttam, de sajnos ez is csak egy tucatsorozat, álságos ideológiával. Fontos kérdéseket boncolgat(hat)na ugyan, mint pl. a megcsalás okai, az egymástól való elidegenedés a munka és a siker hajszolása következtében, viszont nekem nem tetszik annak a hozzáállásnak a reklámozása, hogy ha valami probléma van, akkor azt nem megbeszéljük, hanem félred*gunk, vagy másféle "megoldásokhoz" folyamodunk, és akkor milyen jó lesz nekünk. Számomra úgy tûnt, teljesen természetesnek próbálják beállítani az ilyesmit, utána meg csodálkozunk, hogy mennyi a tönkrement kapcsolat, és hogy ha egy párkapcsolatban a rózsaszínû köd elmúltával jönnek az elsõ gondok, akkor milyen sok fiatal kapásból a szakításhoz folyamodik, rosszabb esetben ki is nyírja a másik felet vagy a "vetélytársat". Sajnos az ilyen agymosó sorozatok, filmek túl sok emberre vannak hatással, túl sokan tekintik mintának azt, amit a zajládában látnak-hallanak, és azt hiszik, hogy ez a normális. Nem az a baj, ha konfliktusokat, széthulló családokat mutatnak, mert ezek sajnos hozzátartoznak a mindennapi élethez. A baj ott kezdõdik, ha idióta válaszokat adnak ezekre a problémákra, és nem azt hangsúlyozzák, hogy még ha idõnként nem is könnyû megbeszélni a dolgokat, de ezzel sokkal rosszabb dolgoknak is az elejét lehet venni, és nem kell rögtön mondjuk szakítani vagy félrelépni. Olyan, mintha ezek a filmek az elfogadott normákat és a családmodellt akarnák szándékosan rombolni, de lehet, hogy rosszul látom, a tévedés jogát fenntartom.