Canterbury esetek / Vádalku

Bakancslistához adom
amerikai krimisorozat, 5. rész

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Elizabeth legyőzöttnek érzi magát, és már a börtönre készül. Még Zach Williams-szel is megpróbál alkut kötni, hogy elismeri a vádakat, és két évre a rácsok mögé vonul, csak az engedélyét ne vegyék el. Ám ebbe az államügyész nem megy bele, és Elizabeth kollegái is mindent megpróbálnak, amivel segíthetnének neki. Elővesznek egy régi ügyet, amit talán felhasználhatnak Zach ellen.

A műsor ismertetése: Elizabeth Canterbury (Julianna Margulies) ügyvédnő soha sem alkuszik, ha elvállal egy ügyet. A lázadó ügyvédnő meglehetősen rugalmas elveket vall, cserébe rendkívül jól, tiszta lelkiismerettel alszik, annak ellenére, hogy ellenfelei olykor halálosan is megfenyegetik. Társa, Russell Krauss (Ben Shenkman) is nehezen birkózik meg azzal a ténnyel, hogy Elizabeth képes a törvényt is áthágni, ha már nincs más kiút, hogy az ártatlanul vádoltakat megmentse. Bár rendkívül sikeres, csak és kizárólag a kockázatos és népszerűtlen ügyekkel foglalkozik, feltéve, ha meg van győződve a leendő ügyfél ártatlanságáról.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Elizabeth Canterbury
Russell Krauss
Chester Grant
Zach Williams
Molly McConnell

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Millagro 2009 aug. 02. - 09:52:13
Csak 6 részt készítettek belõle.
brygee 2009 aug. 01. - 21:58:15
Nem tudja valaki, hogy hová tûnt ez a sorozat?
arty2 2009 jún. 06. - 17:43:26 Előzmény Ugek
Esetleg a mai részt felvette valaki? Mert ugyan eredetiben letöltöttem anno, de nincs magyar felirat, és a mairól sajnos lemaradtam ;O(
ha vki felvette léygszi írjon privit vagy ide a fórumra és megbeszéljük a részleteket.
KÖSZÖNÖM!
Ugek 2009 máj. 30. - 11:18:30
"Margicsát", "Senkimanust" csipázom. Meglátjuk, mit sikerült összehozni a sori stábjának?