Zsaru az űrből / Valamit valamiért

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai filmsorozat, 4. rész

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Cole könnyűszerrel kézre keríti az egyik, kissé bohókás osszíliait, aki új testében akaratán kívül hatalmas galibát csinál. Kétmillió dollárnyi váltásgdíjat kellett volna átadnia egy milliomos elrabolt lányának az életéért cserébe, ám az elbitorolt testben a pénzzel együtt lelépett, mit sem sejtve a feladatról. Cole meghagyja a szökevény életerejét, cserébe azonban együttműködést vár a lány előkerítésében.

A műsor ismertetése: Cole, a világűrből érkezett idegen azért jött a Földre, hogy elkapja Zint, a szintén más civilizációból származó kegyetlen gyilkost. A kissé zavaros magánéletet élő Mel bizalmatlanul bár, de segítséget nyújt a bizarr férfinak, aki egy fotómodell alakját ölti magára. Nagyanyjától örökölt bárjában ad menedéket a rendkívüli képességekkel rendelkező Cole-nak, aki bármilyen elektromos készüléket képes nyomkeresésre felhasználni. A gyorsan tanuló Cole-ra azonban hamarosan felfigyel a CIA és az FBI is, akik tudni szeretnék, ki ez a különleges ember.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
nikato 2010 ápr. 07. - 13:18:08 2/10
Még A. Paul rajongóként sem tetszett a film!!
offtopic
Anditos 2008 júl. 18. - 08:08:50 Előzmény leopard26
Ha valakinek megvan a sorozat szinkronosan dvd-n, legyen kedves szólni. Köszönöm elõre is.
leopard26 2008 júl. 17. - 02:57:08 Előzmény MaciLaci
Na ja
MaciLaci 2006 febr. 07. - 17:08:39
Emléxem erre a filmre, a "hegylakó" sok mindenre képes volt benne. 1x meg lehet nézni, de persze ezért nincs értelme fennmaradni (szerintem).
Brumm