Zsaru az űrből / Veszélyes játék (2/1.)

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai filmsorozat

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Suuder, a szökevény a Földön is folytatja szörnyű tetteit. A környezetébe tökéletesen beleolvadó idegen abban leli örömét, hogy híres sorozatgyilkosok bőrébe bújik. Mel egy véletlen folytán rájön, hogy Suuder Londonba utazott, épp oda, ahol egykor Hasfelmetsző Jack borzolta az idegeket. Hamarosan útra kel Cole-val, és meg sem állnak Londonig, ahol találkoznak Jessel, aki lánykérésre vár.

A műsor ismertetése: Cole, a világűrből érkezett idegen azért jött a Földre, hogy elkapja Zint, a szintén más civilizációból származó kegyetlen gyilkost. A kissé zavaros magánéletet élő Mel bizalmatlanul bár, de segítséget nyújt a bizarr férfinak, aki egy fotómodell alakját ölti magára. Nagyanyjától örökölt bárjában ad menedéket a rendkívüli képességekkel rendelkező Cole-nak, aki bármilyen elektromos készüléket képes nyomkeresésre felhasználni. A gyorsan tanuló Cole-ra azonban hamarosan felfigyel a CIA és az FBI is, akik tudni szeretnék, ki ez a különleges ember.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
nikato 2010 ápr. 07. - 13:18:08 2/10
Még A. Paul rajongóként sem tetszett a film!!
offtopic
Anditos 2008 júl. 18. - 08:08:50 Előzmény leopard26
Ha valakinek megvan a sorozat szinkronosan dvd-n, legyen kedves szólni. Köszönöm elõre is.
leopard26 2008 júl. 17. - 02:57:08 Előzmény MaciLaci
Na ja
MaciLaci 2006 febr. 07. - 17:08:39
Emléxem erre a filmre, a "hegylakó" sok mindenre képes volt benne. 1x meg lehet nézni, de persze ezért nincs értelme fennmaradni (szerintem).
Brumm