Derült égből fasírt / Viharjel és Villámsas

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Stormwave and Thunderhawk
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 17. rész, 30 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ráunva a régi nevére, Sam úgy dönt, hogy új becenevet akar: "Viharjel" Sparks. Tervei azonban dugába dőlnek, amikor Manny értesíti, hogy csakis a "Nagy Becéző" adhat neki új nevet. Így Sam, Flint és Manny elvándorolnak a Nagy Becézőhöz, aki nem más, mint Steve! Sam és Flint itt tudja meg, hogy a városlakók úgy kapták meg beceneveiket, hogy megfogták Steve karját, megvárva, hogy kinyögjön valamit. Ez a módszer olyan becenevekhez vezetett, mint a "Hústorony" vagy "Ötcentes". Amikor Flint megpróbál pár jó szót szólni Samért, véletlenül saját becenevet kap: "Villámsas". Ezután Samnek a "Bolhás Far" becenév jut, amiért mindenki kigúnyolja. Amikor új becenévért könyörög, egyre rosszabb és rosszabb. Végül Flint ráveszi Steve-et, hogy egy olyan becenevet adjon Samnek, amit megérdemel: "Sam"!

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?