Színház

Ezeregy éjszaka

musical, 2 felvonás, 140 perc, 2023., 12 éves kortól

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Word musical.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről, gyarlóságról is. Az izgalmas worldmusical kezdetén Sahriár király szerelmi bánatban szenved, de elé vezetik Seherezádét, a rabnőt, aki – hogy életét mentse és a királyt felvidítsa – mesélni kezd. Meséiben megelevenedik a varázslatos kelet világa, különleges hőseivel, vicces vagy épp félelmetes figuráival; királyfival, hercegnővel, tolvajjal és gonosz varázslóval, no és persze mindannyiunk kedvencével, a nagydumás Dzsinnel.

Ebben az egzotikus és szórakoztató kalandtörténetben egymást követik a váratlan fordulatok, miközben olyan dalok csendülnek fel, amelyek valószínűleg a következő évek nagy slágerei lesznek Magyarországon.

A Pesti Magyar Színház közönsége pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy Budapesten elsőként találkozhat ezzel a pompás előadással, a legelső magyar worldmusicallel!

Tánckar: Anderson Viktória, Bereczki Karina Anna, Csongor Nóra Erika, Domány Réka, Kuti Petra Gabriella,Máté Zsófia, Sasvári Kissy, Balogh Martin Bence, Besenyi Nándor, Fülöp Balázs, Málits András,Mezei Ábel, Mocsár Patrik, Patonai Norbert

valamint, a Pesti Magyar Színház Ensemble Együttesének tagjai: Bartus Botond, Elek Kíra, Fazekas Orsolya, Gréczy Balázs Gábor, Kovács Vivien, Nagy Noémi, Oláh Dóra Rozália, Tóth Norbert Márk, Z. Kovács Gábor

A(z) Magyar Színház előadása

Bemutató időpontja:

2023. november 3., Magyar Színház

Stáblista:

ápr. 27.
  • Nagyszínpad
  • Nagyszínpad
ápr. 28.
  • Nagyszínpad
ápr. 29.
  • Nagyszínpad
ápr. 30.
  • Nagyszínpad
máj. 01.
  • Nagyszínpad
máj. 07.
  • Nagyszínpad
máj. 08.
  • Nagyszínpad
máj. 31.
  • Nagyszínpad

Hozzászólások

1/10
KérDezső 2023 dec. 29. - 22:34:54 1/10
Kiírhatnák, hogy 12 éven felülieknek nem ajánlott! Ennyire rossz musicalt még az életben nem láttam. A zenék mintha egy ingyen letölthető zenekészítő programmal lettek volna elkészítve, a dalszövegek (már amennyit lehetett érteni a szörnyű hangosítás mellett) kínos klisék egymásra hányva, a koreográfia megdöbbentően rossz, egyszerűen nem tudok pozitívumot említeni ennél a darabnál. Legszívesebben visszakértem volna a pénzünket!