Színház

Pillangók

interaktív mesejáték, magyar, 2012., 4 - 8 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Hogyan lesz a gubóból színes lepke?
Újabb interaktív, gyermekeknek szóló előadás a zseniális olasz társulattól, melyben a gyerekek egy csodálatos botanikus kertben bolyongva fedezhetik fel a gubók átalakulását.

A pillangó röpte - mintha egy ecsettel az égre festenénk. És van benne valami boldog táncszerű - hajnaltól naplementéig. Adott egy vidéki táj, egy pete, egy hernyó, egy báb, egy pillangó, sok pillangó. Csodálatosak, színesek, szállnak a szélben, a füledbe duruzsolnak. Táncosnők, akik a levegőt festik meg hatalmas szárnyaikkal.

A leheletvékony vásznakra vetített színpadkép szinte beburkolja és belemeríti a közönséget egy képzeletbeli természeti világba. A gyerekek az előadás két táncosával együtt játékosan, a fantázia segítségével felfedezhetik a lepkévé válás folyamatát egy speciális interaktív színházi környezetben mozogva, mozgásukra a (tánc)szőnyeg szenzorainak segítségével kép és hang effektusok válaszolnak.

Az olasz Compagnia TPO Európa egyik legeredetibb gyerekszínházi társulata és nem először jár Magyarországon, legutóbb 2010 februárjában varázsoltak el több száz gyerkőcöt és szülőt a Trafóban.

A(z) Trafó előadása

Bemutató időpontja:

2012. május 18., Trafó

Stáblista:

Hozzászólások