Színház

"A két jó Badár"

előadás, magyar, 2016.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Humor és bűvészet. A szavak embere és a mágia mestere. Apa és fia. Badár és Badár.

Badár Sándor improvizatív humorista és színész, a Dumaszínház fellépője, számos magyar film megkerülhetetlen alakja és egyben világjáró kalandor. Páratlan humorának és színpadi készségeinek köszönhetően nála nincs két egyforma előadás, hiszen a megélt kalandokat sosem tervezetten, hanem a műsort fejben szerkesztve adja át a közönségnek. Szinte varázsol a szavakkal.

Fia, Tamás viszont nem a szavak embere. Az ő nyelve a bűvészet. Az éppen nagykorúvá vált fiatalember több mint tíz éve foglalkozik mikromágiával, nemzetközi bűvészversenyeket nyert, a 2015-ös Hungary?s Got Talent különdíjasa. S apukájához hasonlóan képes rá, hogy közönségének még a szavát is elakassza.

Mi történik, amikor a két Badár egyszerre lép a színpadra? Valódi varázslat. Különleges élményben lesz része a nézőnek, amikor néhány kártyalap és pár szó elég ahhoz, hogy beinduljon az igazi show. Könnyfakasztó nevetés és a hihetetlen csodák estje lesz ez. Ha pedig egy-egy trükköt nem értenénk meg, ne aggódjunk, Badár Sándor alaposan elmagyarázza majd. Hacsak Tamás el nem varázsolja őt is. Persze nem kell megijedni semmitől, ami a színpadon történik. Elvégre családban marad?

A(z) Munkácsy Mihály Művelődési Ház előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások