Színház

C!RCA: What Will Have Been

előadás, 2010.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Kaland, veszélyes játék az emberi testtel és a fizikai teljesítőképesség határaival - ausztrál módra. Akrobatika magas fokon.

A CIRCA letisztult, látványos előadás, a cirkuszi műfaj teljesen új megközelítése. Semmi díszlet, semmi kellék, csupán a nehézkedésnek - nem is annyira - kiszolgáltatott testek nagyon is valós színpadi jelenléte. Nincs történet, nincs mese, nincs teatralitás, az egymásra utaltság és a kölcsönös bizalom nem holmi példázaton keresztül, hanem a legegyszerűbb fizikai valójában kerül a szemünk elé a lámpák hol sejtelmes, hol élesen metsző fényköreiben.

A CIRCA három korábbi előadás (The Space Between; by the light of stars that are no longer...; Furioso) legszebb pillanatainak összefoglalása és megfűszerezett átdolgozása.

A fiatal, brisbane-i társulat 2004-es megalakulása óta öt kontinens számtalan országában elállította már a közönség lélegzetét. Idei európai turnéjuk várva várt állomása Magyarország, és ezt igazán túlzás nélkül állíthatjuk: elég belehallgatni az előadás zenei anyagába.

A(z) Trafó előadása

Bemutató időpontja:

2010. november 11., Trafó

Stáblista:

Hozzászólások