Színház

Felelősségem teljes tudatában kijelentem

előadás, román, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

"Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy nem akarok elköltözni! Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy nem akarok ezen az idegen helyen éjszakázni! Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy mostantól egyedül kell az élettel szembeszállnom és mindenképpen győznöm kell! Bárcsak fehér bőröm lenne! Nem akarok egész életemben cigány lenni! Istenem, add, hogy román legyek!"

A Felelősségem teljes tudatában kijelentem Alina Serban író-színésznő személyes története. Történet egy kislányról, aki társaihoz hasonlóan, legszívesebben Bravo és Popcorn magazinokat olvas szabadidejében, egészen addig, amíg egész megszokott világa fejre nem áll.
A fiatal rendező, David Schwartz és Alina Serban színész, drámaíró az ifjú és ígéretes román színházi alkotó generáció társadalmi problémákra érzékenyen reagáló képviselői. Közös munkájuk Alina naplóit és eredeti fotóit felhasználva követi egy érzékeny kamasz identitáskeresését előítéletekkel teli világunkban és szembesíti a nézőt a kényelmetlen realitásokkal, a XXI. század kasztrendszerével, hétköznapi rasszizmusunkkal és a megbélyegzés mechanizmusaival.

A(z) MU Színház előadása

Bemutató időpontja:

2011. november 28., MU Színház

Stáblista:

Hozzászólások