Színház

improsok[k]! – az L1 Egyesület improvizációs est sorozata

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

"Feltámasztjuk azt a rendezvényt, ahol a mindenkori L1 Egyesület tagjai közül az adott alkalommal egy-egy tag/művész koncepciója alapján, a művészeink egy este keretében jelennek meg a színpadon. A koncepció mindig más, hiszen az est rendezője is más.

Köszönet az L1 Egyesület alapító tagjainak, akik a 2000-es évek elején már foglalkoztak ezzel a témával, kiemelten Michaela Pein-Hargitay és Hargitay Ákos (cie 2in1) ötletgezdáknak.

A mostani alkalommalLadjánszki Márta '30/50' jubileumi rendezvényeinek egyik első állomásajelenik meg, ahol a 30 éves munkásságából és az előadásai kosztümtárából válogat ruhadarabokat, amiket a fellépő művészeknek inspirációként ajánl fel, továbbgondolásra. Ha látták anno az adott előadást, de ha nem is látták, érdekes utazásra ad lehetőséget, ahol újra életre kelnek az anyagok, formák, kosztümök."

Koncepció/kurátor:Ladjánszki Márta(L1-tag)

Az est fellépői:Györke Tímea(L1-tag),Alejandra Rosas(ZéróPlusz TáncMűvek-tag),Varga Dóra(ZéróPlusz TáncMűvek-tag),Varga Zsolt(L1-tag),Veres Flóra(L1-tag) és további együttműködők

Hozzászólások