Színház

Kérész Művek: Buborék

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Kérész Művek egy olyan előadás, mely egyetlen egy nap alatt jön létre. A társulat művészei előre megadott témára, egyetlen intenzív nap alatt hoznak létre új, egyedi, egyszeri és megismételhetetlen performansz-eseményt. Így minden Kérész Művek egyszerre premier és darabtemetés, előadás először és utoljára. Ami aznap este történik, az abban a formájában soha többet nem látható.
Szokatlan, izgalmas és kiszámíthatatlan esemény a művészek és a nézők számára egyaránt. Nincs színpad, nincs nézőtér. A nézők és művészek, mint egy kávéházban, asztaloknál ülve kötetlenül beszélgethetnek, miközben folyamatosan vizuális, zenei és színházi akciók történnek körülöttük.
A színház és tánc műfaján kívül képzőművészek, zenészek, intermédia művészek, filmesek és programozók, olykor hazai vagy külföldi társulatok is kapcsolódnak a kreatív munkához.
A szeptember 22-i Kérész Művek témája a buborék hívószó köré épül, és a PesText Világirodalmi fesztivál részeként valósul meg.

Különleges összművészeti előadás a Buborék témakörében.
Szokatlan, izgalmas és kiszámíthatatlan esemény a művészek és a nézők számára egyaránt. Nincs színpad, nincs nézőtér. A nézők és művészek, mint egy kávéházban, asztaloknál ülve kötetlenül beszélgethetnek, miközben folyamatosan vizuális, zenei és színházi akciók történnek körülöttük. A színház és tánc műfaján kívül képzőművészek, zenészek, intermédia művészek, filmesek és programozók, olykor hazai vagy külföldi társulatok is kapcsolódnak a kreatív munkához.
"Mi történik, ha a saját burkaink repednek meg? Mi szivárog át? Mi látszik belőlünk a buborékon túl, mire megyünk a buborék nélkül?".

Alkotók és performerek: Bakó Tamás, Bodóczky Antal, Furulyás Dóra, Goda Gábor, Hajdu Gáspár, Kemény Dávid, Kocsis Gábor, Mayer Zita, Mikó Dávid, Mózes Zoltán, Podmaniczky Dorottya, Szalay Henrietta
Zenészek: Goda Sára, György Andrea, Kertész Endre, Philipp György

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások