Színház

Kísértés

előadás, 24 perc, magyar, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Érezted már azt valaha, hogy a metrón bele akarsz nyúlni valakinek az orrába? Éreztél már ellenállhatatlan vágyat arra, hogy anakondapitonboát pörgess? Szeretsz Magyarországon élni? Vagy külföldre vágysz? Szeretnéd, ha nem szeretnének? Vagy ha legalább egy valaki szeretne? Akkor:
"Helló kísértés, régóta várlak.
Helló kísértés, még megkívánlak,
Helló kísértés, jó, hogy itt vagy,
Helló kísértés, mutass valami újat!"

Az előadás Kapolcson készült egy nyári táborban, öt nap alatt. Az alkotók a szentesi Horváth Mihály Gimnázium dráma tagozatának harmadikos (azóta negyedikes) tanulói. Egyetlen szóval indultunk el, és kezdetben felhasználtunk mindent, ami eszünkbe jutott a kísértésről. A szelektálás, válogatás és a jelenetek összeillesztése után egy 24 perces utcaszínházi előadás született meg, amit most kőszínházi körülményekre alkalmazunk.

Szereplők: Molnár Odett, Rácz Sarolt, Béres Barna, Bana Sára, Jehoda Sixtin, Zámbó Nikolett, Gyetyinás Renáta, Vaszkó András Imre, Herczeg Dániel, Nagy Tamás, Nyíri Zsófi, Németh Evelin, Roenhelt Zsuzsanna, Kálmán Adél, Vadászi Linda, Hegyi Boglárka, Fekete Fanni, Papp Katalin, Karácsony Vivien

A(z) Szegedi Pinceszínház előadása

Stáblista:

Hozzászólások