Színház

Serafin Alvarez, Karin Ferrari, Szimán György performansz-előadások

performance, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Három performansz-előadás, három fiktív séta, három fiatal képzőművésztől. Az előadók videojátékok virtuális terein, fiktív bolygók felszínén, sci-fi filmek végtelen folyosóin és popsztárok videoklipjeinek káprázatos világán keresztül kalauzolják a YouTube legmélyebb bugyraiba a nézőket.
Szimán György a YouTube-ot elárasztó walkthrough videók témáját és ehhez kapcsolódóan mások játszását online végigkövető gamerek közösségének világát járja körül performansz-előadásában. Serafin Alvarez meditatív hangulatú előadása során egy új, ismeretlen világot épít fel a játékok virtuális környezetéből és sci-fi filmekben szereplő helyszínek elemeiből. Karin Ferrari pedig egy átfogó, sajátos összeesküvés elméletet vázol fel, videóklipek okkult szempontok szerinti elemzéséből és a YouTube-on terjengő áltudományos elméletek felhasználásával.

Az esemény a 2017 januárja és áprilisa között megvalósuló Gondolat Plasztika című performansz-előadás sorozat része, mely második alkalommal kerül megrendezésre a Trafóban.

A(z) Trafó előadása

Hozzászólások